Ez a saját számom volt, te hülye!

Calvin Harris, Balaton Sound vasárnap
Vágólapra másolva!
Calvin Harrist Miamiban egy közbekiabáló nő annyira felbosszantotta, hogy leállította műsorát, hogy mindenki meghallgathassa, mit is akar mondani az elégedetlenkedő. (Vigyázat, csúnya szó!)
Vágólapra másolva!

A nő egyrészt azon véleményének adott hangot, hogy Calvin Harris "eladta magát", továbbá azt követelte, hogy "játsszon valami eredetit". "Ezt a számot én írtam" - válaszolta neki a dj-producer, majd feltette a kérdést: "miért jössz el egy rohadt Calvin Harris-buliba, ahol Calvin Harris dj-zik, ha egyszer nem akarsz egy rohadt Calvin Harris-dalt meghallgatni, te hülye kurva?" Végül megkérte a biztonságiakat, hogy távolítsák el a nőt a LIV klubból.

Arra a vádra, hogy "eladta magát", nem válaszolt. Viszont minden, az esetről hírt adó lap megjegyzi, hogy ő most a legtöbbet kereső dj: a Forbes becslése szerint az elmúlt egy évben nagyjából 46 millió dollárt (10,5 milliárd HUF) keresett, maga mögé utasítva a 32 millió dollárt összeszedő Tiëstót. A miami esetről egyébként az alábbi mobiltelefonos videó által értesült a világ.