A tükörember és a diszkógömb titka

Arcade Fire - Reflektor, kép a videóhoz
Vágólapra másolva!
Az új Arcade Fire-szám több mint hétperces, David Bowie vokálozik benne, a klipet pedig Anton Corbijn rendezte, és gőzünk sincs, hogy miről szól, de tetszik.
Vágólapra másolva!

A gerillakampánnyal felvezetett új Arcade Fire-single-höz, a Reflektorhoz nemcsak videoklip készült ám, hanem egy kizárólag Chrome-on megnézhető interaktív kisfilm is. Most vált hivatalossá, hogy az október 28-án megjelenő dupla lemez címe is Reflektor lesz, a címadó szám producere pedig a lemez többi számán is dolgozó James Murphy, ahogy azt már tudni lehetett. Az viszont új hír, hogy David Bowie is vokálozik a dalban, amely lassan bontakozik ki, de a legutóbbi Arcade Fire-lemez ismeretében nem tűnik radikálisan újnak, még a diszkós dobok ellenére sem.

Az Anton Corbijn rendezte klipben a zenekar titokzatos misszióra indul, hatalmas és saját magukat ábrázoló álarcokban, miközben szerepel a klipben egy tükörember is, továbbá egy diszkógömb és egy koporsó. Biztosan van, aki össze tudja kötni ezeket a pontokat, mi egyelőre képtelen vagyunk rá, de így is végignéztük a klipet, ami természetesen fekete-fehér.