Már megint verekedéssel vádolják Justin Biebert

Justin Bieber kanadai dalnok, fellépés Madridban
Vágólapra másolva!
A pereskedő lesifotós azt állítja, hogy Bieber hasbarúgta, amitől ő súlyos lelki sérüléseket szerzett.
Vágólapra másolva!

Testi sértés miatt perelte be Justin Biebert egy lesifotós, aki azt állítja, hogy a kanadai popénekes megrúgta és behúzott neki egyet tavaly egy dél-kaliforniai bevásárlóközpontban. A héten benyújtott kereset szerint Bieber akkor támadt rá Jose Osmin Hernandez Duranra, amikor a barátnőjével éppen távozott a kaliforniai Calabasas egyik bevásárlóközpontjának mozijából. A fiatal sztár képviselői egyelőre nem reagáltak az üggyel kapcsolatos megkeresésekre.

A lesifotós állítása szerint Bieber épp el akart hajtani a helyszínről Mercedesével, amikor kiszállt az autóból és sprintelni kezdett Duran felé. A férfi szerint az énekes hirtelen a levegőbe ugrott és egy harcművészetekből kölcsönzött rúgással mért csapást a paparazzo gyomrára, majd arcul is csapta.
A keresetben "súlyos és nagyfokú érzelmi sérülésből fakadó", ám pontosan nem részletezett károkról és gondtalanságról írnak.

A tinisztár az elmúlt hónapokban egyre furcsábbban viselkedik: korábban azért nyomoztak ellene, mert elütött egy fotóst, másokat megfenyegetett, a szomszédját leköpte, a rajongóit megvárakoztatta, aztán bedrogozva adott tévéinterjút.

A BBC közben csütörtökön arról írt, hogy Németországban kiengedték a karanténból Bieber majmát. Az állatot az énekes még márciusban próbálta meg engedély nélkül bevinni az országba, de elkobozták tőle. Bieber később lemondott a majomról, aki a BBC cikke szerint a karanténból egy nemzeti parkba került.