George Michael autóbalesetet szenvedett

szórakozz, George Michael, Elárulta legnagyobb vágyát a világhírű énekes
Vágólapra másolva!
Az énekes egy Range Rover terepjáró utasaként szenvedett balesetet Nagy-Britanniában, fejsérüléssel szállították kórházba csütörtökön.
Vágólapra másolva!

A BBC brit közszolgálati médium hírportáljának beszámolója szerint a 49 éves énekes a Londontól északra fekvő St Albans közelében szenvedett balesetet a brit M1-es autópályán.

George Michael egy Range Rover terepjáró utasaként szenvedett balesetet még csütörtök este hat óra körül. A BBC értesülései szerint a balesetben másik jármű nem szenvedett károkat. Az énekes szóvivőjének tájékoztatása szerint sérülései nem súlyosak, csak felületiek, és George Michael már jól van. A balesetben az autó egy másik férfi utasa is megsérült, akit fejsérülései miatt mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, ám ő sincs életveszélyes állapotban -írja a Guardian brit napilap.

A baleset helyszínét a Guardian szerint csütörtökön egy órára lezárták, egy közeli másik utat pedig fél órára zártak le, hogy landolni tudjon a mentőhelikopter. A baleset pontos körülményei még nem ismertek. George Michael két évvel ezelőtt is autóbalesetet szenvedett, akkor egy brit bolt kirakatába hajtott bele az éjszaka közepén.