Vágólapra másolva!
Online zeneboltokból már letölthető a dél-koreai Psy új dala, a Gentleman. A felvétel már terjed a YouTube-on, a klipjét a Gangnam Style-lal világhírűvé vált énekes szombati szöuli koncertjén mutatják be.
Vágólapra másolva!

Letölthető az online zenei boltokban Psy dél-koreai rapper legújabb, Gentleman című dala. Már 119 országban elérhető a Gangnam Style című slágerével világhírnévre szert tevő énekes dala, amelyben ironikusan arról beszél, hogyan ismerkedik úriember módjára. "Engedjétek meg, hogy meséljek magamról. Bátorsággal, elánnal és humorral rendelkező sármőr vagyok" - énekli koreai nyelven Psy, majd a refrént angolul folytatja.

Klip még nincs - sőt Psy hivatalos YouTube-csatornáján még meg sem jelent a dal -, de azért már terjed a YouTube-on a felvétel, lásd az alábbi videót.

A klip várhatóan szombaton lesz látható, amikor Psy koncertet ad Szöulban. A popsztár bejelentette, hogy ebben egy hagyományos koreai tánc adaptációja is felbukkan, illetve több híres dél-koreai komikus és énekes is részt vesz a produkcióban. A Gangnam Style sikeréhez nagy mértékben hozzájárult a különleges koreográfia. A dalhoz készült videót több mint másfél milliárdszor töltötték le a YouTube videomegosztó portálon, a dal világszerte a slágerlisták élén állt. A dél-koreai internetes fórumokon Psy új dala volt a legnépszerűbb téma, még a szomszédos Észak-Korea fenyegetéseiről szóló vitákat is háttérbe szorította csütörtökön.