Új számmal jelentkezik Psy

Psy, Gangnam Style
Vágólapra másolva!
A Gangnam Style videoklipjével minden YouTube-rekordot megdöntő dél-koreai rapper új klipjét áprilistól lehet majd megnézni a legnagyobb videomegosztón.
Vágólapra másolva!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Psy híres videoklipje, a világméretű táncőrületet kiváltó Gangnam Style tavaly júliusban került föl a YouTube-ra, és azóta minden rekordot megdöntött. Fél év sem kellett hozzá, hogy átlépje az egymilliárd letöltést, jelenleg 1,3-nál jár, ezzel messze a legnézettebb a videomegosztó kínálatából. A múlt hónapban bejelentette a Google, hogy csak a YouTube-reklámokból eddig több mint 1,5 milliárd forintnyi bevétele volt a 35 éves popzenésznek.

A dél-koreai rapper most bejelentette, hogy áprilisban került föl új videoklipje a YouTube-ra angol és koreai nyelven, az új megjelenést nagyszabású szöuli stadionkoncerttel teszi emlékezetessé, amelyet szintén meg lehet majd nézni a videomegosztón, élőben. Psy egyébként idén márciusban már kiadott egy remixlemezt, amelyen a Gangnam Style négy új változata hallható, a közreműködők között ott van két amerikai rapper, 2 Chainz és Tyga is.