Rejtélyes videóval adott életjelet a Daft Punk

Daft Punk
Vágólapra másolva!
A hétvégén egy tizenöt másodperces, rendhagyó videóval jelentkezett a titokzatosságára mindig is ügyelő robotduó, nyolc év után jelenhet meg új lemez az idén.
Vágólapra másolva!

A hirdetés a Saturday Night Live reklámszünetében adták le az NBC amerikai tévéadón, és semmi konkrétum nem derül ki belőle, mindössze annyi, hogy a Daft Punk nevéhez új zene kapcsolódik, hiszen közben a francia duó logója és védjegyszerű két sisakja jelent meg a képernyőn. A hozzáértők valószínűsítik, hogy a könnyed, funkys diszkós zenében Nile Rodgers, a Chic egykori zseniális gitárosa játszik, amit ő maga sem cáfolt a Twitterén.

Azt egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg az új Daft Punk-album és hogy mi lesz a címe, de miután a duó januárban bejelentette, hogy van egy új lemezszerződése, és a készülő lemez egyes közreműködőiről is tudni már, majdnem biztosra vehető, hogy rövidesen hallható lesz az első Daft Punk-lemez a 2005-ös Human After All óta. Főleg, hogy ez utóbbit korántsem fogadták kitörő örömmel, viszont az első két lemez - a Homework és a Discovery - tett róla, hogy a duót azóta is az elektronikus tánczene egyik legnagyobb jelentőségű előadójaként tartsák számon.