A csúnyácska lány és a fiúbanda

New Kids On The Block: Remix (I Like The) videoklip
Vágólapra másolva!
A New Kids On The Block klipjében a csúnyácska lány fergeteges táncot lejt, útba ejti a medencét, meghódítja Donnie Wahlberget.
Vágólapra másolva!

A főképp sorozatokból ismert színésznő, Artemis Pebdani a New Kids On The Block új klipjének főszereplője. Az elegáns-feszengős partin megelégeli a senki által észre nem vett csúnyácska lány szerepét. Némi lelki rákészülés után fergetegesen szórakoztató - ámde komoly képpel elővezetett - koreográfiával beindítja a bulit. Némi hezitálás után a jócsajok is követik őt, sőt, a medencében szinkronúszók csatlakoznak hozzá valahonnan. Ennek a lelkesedésnek a parti házi zenekara (maga az NKOTB, nyilván), ezen belül az egykori vagány srác, Donnie Wahlberg sem tud ellenállni.

A nyolcvanas-kilencvenes évek fordulójának legnépszerűbb fiúbandája ezzel a számmal vezeti fel új, 10 című lemezét. A 2008-as visszatérő albumot sajnos csúnyán lehúztuk. Talán nem emiatt, mindenesetre a Remix (I Like The) című számot direkt kicsit másra csinálták, mint amit az egykori srácoktól megszokhattunk - mondja a producer. A rendező Rami Hachache.