Intenzív osztályon ápolják Lil Wayne-t

Dr. Life, Agyvérzéssel került kórházba az amerikai rapper, Lil Wayne
Vágólapra másolva!
A rappert először még múlt héten vitték kórházba, kodeintúladagolás miatt, és állítólag kritikus állapotban is volt. Mesterséges kómában tartják a TMZ szerint.
Vágólapra másolva!

Lil Wayne-t kedd óta ápolják egy Los Angeles-i klinikán, ahonnét egyszer már kiengedték, de miután a testőre eszméletlenül találta a szállodai szobájában, ismét visszavitték az intenzívre. A TMZ szerint nagy mennyiségű kodeint találtak a rapper szervezetében, és háromszor is ki kellett mosni a gyomrát, hogy a gyógyszer kiürüljön belőle, és válságos állapotban volt az esetet követően. Ugyancsak a TMZ szerint Wayne-t mesterséges kómában tartják, és azóta sem javult az állapota, ezért még mindig intenzív osztályon ápolják.

Forrás: AFP

Bár Wayne tábora többször is cáfolta a kómára és az életveszélyre vonatkozó híreket, egyelőre úgy tűnik, még mindig nem sikerült stabilizálni az állapotát. A harmincéves Lil Wayne (rendes neve Dwayne Michael Carter) az egyik legsikeresebb mai rapper, aki tavaly Elvis Presley csúcsát is megdöntötte, és 109 slágerlistás dallal neki volu a legtöbb dala a Billboard 100-as listáján. Wayne mellesleg évek óta kodeinfüggő.