Vágólapra másolva!
A legnagyobb fővárosi szabadtéri szórakozóhelyként hirdetett Budapest Parkban április 25-én indul majd a szezon, a szervezők több külföldi fellépőt is bejelentettek.
Vágólapra másolva!

A New York-i thrash metál-legenda Anthrax fellépése ugyan még nem biztos, de a szervezők szerint már csaknem biztosra vehető a fellépésük - annyira, hogy az együttes is beszámolt már róla a Facebook oldalán. "Mi is meglepődtünk, hiszen még nem jutottunk el a szerződésig. Bár közel állunk a megegyezéshez, ilyenkor még nem szokás a koncertet tényként bejelenteni" - kommentálta a hírt Pálffy András, a Park vezetője. Hozzátette, hogy nem látszik semmi akadálya annak, hogy hamarosan hivatalosan is megerősítsék a hírt. A Parkban játszik majd először Magyarországon a Paramore is, amely itt tartja a Volt fesztivál felvezető buliját (noha a zenekar nem lép fel Sopronban) - ez már annak a megállapodásnak az eredménye, melyet a Budapest Park kötött nemrég a Sziget Szervezőirodával, és eszerint immár a fesztiválszervező cég végzi a Park zenei programjának összeállítását.

Forrás: AFP

A Budapest Park nyitó hétvégéjén tartja első koncertjét a pár éve feloszlott, az idén újraalakuló Kaukázus, az Irie Maffia lemezbemutató koncertje is ott lesz, de nyitó hétvégén fellép még a Hooligans is. A Park programján szerepelnek még rendszeresen visszajáró külföldi előadók is (Nouvelle Vague, Boban Markovic), és már biztosan fellép a Quimby és a Punnany Massif is.