Cipő a saját kérésére nem került fel a transzplantációs listára

Vágólapra másolva!
A Republic énekese annak ellenére döntött így, hogy tudta, adott esetben ez lehet az egyetlen esélye a túlélésre.
Vágólapra másolva!

A Republic szívbeteg frontembere a saját kérésére nem került fel a transzplantációs listára. A Blikk szerint egyszerűen nem akart más szívével élni, holott tisztában volt azzal, hogy adott esetben ez lehet az egyetlen esélye a túlélésre.

A 47 éves Cipőt, azaz Bódi Lászlót a múlt héten pénteken 40 perc megfeszített munkájával hozták vissza a halálból. Ha nincs a speciális szívritmus-szabályozója, az akkori traumát sem élte volna túl. A pacemakere újraindította a leállt szívet, azonban az agy nagyon sokáig nem jutott oxigénhez. Nem tudni, vajon károsodtak-e az agysejtjei, és ha igen, mennyire - írja a lap.

A Blikk úgy értesült, hogy először vasárnap próbálták meg felébreszteni a kómából az énekest, azonban az orvosok nem jártak sikerrel. Csakúgy, mint most csütörtökön, amikor szintén nem tudtak eredményt felmutatni.

Pénteken orvosi konzílium ült össze, hogy döntsenek a további lehetőségekről. Pillanatnyilag a zenész sem lélegezni, sem táplálkozni nem tud önállóan. Gégemetszett nyakán csövet vezettek be, azon keresztül jut oxigénhez.