Bíróság elé áll a Grammyt megzavaró ukrán férfi

szépülj, Plasztikáztatott a fiatal, sikeres énekesnő, Adele
Vágólapra másolva!
Egy ukrán tévés személyiség, Vitalij Szedjuk Adele előtt rohant fel a színpadra, hogy átvegye helyette a díjat. Az őrszobán éjszakázott, eljárás indult ellene.
Vágólapra másolva!

A 24 éves Szedjuk már korábban is megtréfált sztárokat, most pedig bejutott a rendezvényre úgy, hogy csak az ismerőseinek volt jegye, majd bejutott a terembe is, mert csak azt vizsgálták meg, van-e nála fegyver, és a jegyét nem nézték. Végül a legnagyobb sztárok között talált is egy üres ülőhelyet, így Sting, Beyoncé és Justin Timberlake társaságában nézhette a díjátadót ("Valószínűleg a Maroon 5 énekese, Adam Levine helyére ültem le, mert ő a földön ült"). Közben jött az ötlet, hogy felmenjen a színpadra is: amikor bemondták a kedvenc énekesnője, Adele nevét, Szedjuk felpattant a helyéről és felszaladt a színpadra, úgy téve, mintha ő kapta volna a díjat. "Köszönöm Adele, te voltál az inspirációm" - hadarta gyorsan a mikrofonban, mire a díjat átadó Jennifer Lopez eszmélt, és elrántotta a behatolót a mikrofontól. (Ez látszik is az alábbi videón.)

Mindez olyan gyorsan történt, hogy a biztonságiak sem tudtak reagálni, Szedjuk pedig eltűnt a színfalak mögött, ahol aztán körbevették a dühös rendezők. Szedjukot átadták a rendőrségnek, akik éjszakára egy hideg cellába zárták, majd másnap kiengedték, azzal, hogy bíróság elé kell még állnia, amiért illetéktelenül jutott a színpadra. Szedjuk most azzal védekezik a Hollywood Reporternek adott interjújában, hogy nem akart rosszat senkinek és csak szórakoztatni szeretne. "Nem vagyok bolond, csak másképp gondolkodom" - mondta.