Amy Winehouse apja mindenkit túlöltözött

Mitch Winehouse
Vágólapra másolva!
Lánya arcképével díszített mellényben jelent meg Mitch Winehouse a szerda esti Brit Awards gálán, amivel kapásból ő lett a díjkiosztó főszereplője.
Vágólapra másolva!

A brit lemezipar legfontosabb díjkiosztója idén még a szokásosnál is érdektelenebbre sikeredett, kész szerencse, hogy Amy Winehouse apja feldobta ezzel a legalábbis rendhagyó mellénnyel, melyen két éve elhunyt lánya volt látható. Hiába vonult fel a gálán fantasztikus ruhakölteményekben a brit és a nemzetközi popipar számos nagy neve, a show-t így az idősödő londoni taxisofőr vitte el, akinek a lánya amúgy posztumusz díjra is jelölve volt, de végül nem nyert.

Forrás: AFP

Ami a győzteseket illeti, az égvilágon semmilyen meglepetés nem született, minden kategóriában a kereskedelmileg legsikeresebb előadók győztek: kapott díjat a Mumford & Sons, Emeli Sandé, Ben Howard, a Coldplay és Adele slágere, a Skyfall is. A nemzetközi díjazottak között Black Keys, Lana Del Rey és Frank Ocean tűnt fel, a Guardian újságírója pedig nem véletlenül intézte el egy legyintéssel a britek Grammyjét.