Hülyéskedve motorozik a One Direction

One Direction: Kiss You videoklip
Vágólapra másolva!
A legnépszerűbb fiúbanda végighülyéskedi retrós új klipjét. Szörföznek (félmeztelenül!), síelnek, motoroznak; még Elvist is megidézik.
Vágólapra másolva!

2012 egyik nagy befutója, az Amerikát is meghódító brit fiúbanda a Kiss You című dalhoz készült új klipjében az amerikai popkultúra nagy toposzait és/vagy közhelyeit idézi meg. A srácok autóznak és motoroznak, szörföznek, síelnek, börtönrácsok előtt táncolnak (ez utóbbi egyértelmű Jailhouse Rock-utalás, de filmekre is utalnak egyes jelenetek) - és közben nemcsak hogy hülyéskednek, hanem ráadásul lerántják a leplet arról is, hogy persze ezek műtermi felvételek.

A rajongók feltehetőleg megőrültek - főleg a félmeztelen jelenetekért! -, de a felnőtt újságírókat is meghódította a cukiskodás; a netet pedig ellepték a videóból kiszedett gifek: itt egy nagy gyűjtemény, itt pedig egy olyan is van, amiben lehet irányítgatni a szörfön mókázó fiúkat. A rendező Vaughan Arnell, aki több One Direction-klipet is készített már, Robbie Williams több nevezetes videója is az ő nevéhez fűződik.