Taylor Swift felnőtt és rossz pasival kezdett

Taylor Swift: I Knew You Were Trouble videoklip
Vágólapra másolva!
Amerika kedvence 23. születésnapján mutatta be új klipjét, amelyben jóképű, de balhés pasival áll össze - nem is lesz ennek jó vége!
Vágólapra másolva!

Taylor Swift Red című, a korábbi country-popos lemezeihez képest a pop felé nyitó új lemeze iszonyatosan népszerű Amerikában. A megjelenés hetében 1,2 millió kelt el belőle - tíz éve, Eminem: The Eminem Show-ja óta nem volt lemez az Egyesült Államokban, ami ilyen jól nyitott volna, és azóta is rendesen fogy, negyedik hete vezeti a listát. A harmadik single a lemezről az az I Knew You Were Trouble, amely kiszivárgása után megdöbbentette a közvéleményt: úristen, Taylor Swift is dubstepes lett! Pontosabban a basszus a refrén alatt egy kicsit megidézi a dubstepet (erről bővebben itt írtunk). A számhoz készült videó is a "Taylor Swift felnőtt nő lett" üzenetet erősíti, valamint szinte mindenki rácsodálkozott arra, hogy erős hasonlóságokat mutat fel Rihanna: We Found Love című klipjével.

Azért a jóképű, de balhés pasival összeálló, majd a történet végén - a megbolygatott időrendű klip elején - egyedül maradó Swift videója korántsem olyan botrányos, mint Rihannáé. A rendező a nagyon sokat foglalkoztatott, számos Rihanna-klipet is (de pont azt nem) készítő Anthony Mandler, Taylor Swift pasiját Reeve Carney énekes-színész alakítja.