Rod Stewart análisan fogyasztott kokaint

légy képben, Majdnem elvesztette hangját a világhírű énekes- Daganatot találtak Rod Stewartnál
Vágólapra másolva!
Most megjelenő önéletrajzi könyvében az énekes több szaftos részletet is elmesél, és cáfolja azt a régi pletykát, mely szerint matrózokat elégített volna ki szájjal.
Vágólapra másolva!

Rod: The Autobiography címmel jelentette meg memoárjait Rod Stewart, aki őszintén beszámol a hatvanas-hetvenes évek legendás bulijairól és a rockandroll életstílus velejáróiról. Így például azt se rejti véka alá, hogy az orrjáratait kímélendő nem szippantott fel kokaint, amikor fogyasztó volt, hanem análisan, megfázás elleni kapszulákba tette a port, majd "az emberi test csodálatos dolog lévén gond nélkül került a szervezetembe." A most 67 éves skót énekes leírja, hogyan veszítette el a szüzességét 16 éves korában a Beaulieu Jazz fesztiválon egy "idősebb és nagyobb nővel", aki részben a Maggie May című slágerét is ihlette. Kiderül a könyvből az is, hogy Stewart és Ronnie Wood nemet mondtak arra a kérésre, hogy a kor egy legendás groupie-ja gipszbe öntse a péniszüket, amikor meglátták, mekkora szerszámmal áldotta meg a sors Jimi Hendrixet és Eric Burdont.

A legfontosabb hozadéka ennek a könyvnek viszont az lehet, hogy Stewart végre cáfolta azt a róla évtizedek óta keringő városi legendát, mely szerint egyszer annyi spermát nyelt, hogy ki kellett mosni a gyomrát. Az énekes a könyvében azt írja, hogy mindezt egykori pr-osa, Tony Toon terjesztette el róla, miután ő kirúgta: "Tony beetette a sajtót egy olyan sztorival, mely szerint én egy San Diegó-i melegbárban egy este folyamán annyi matrózt elégítettem ki szájjal, hogy mentők vittek el gyomormosásra" - írja Stewart. "Soha életemben nem elégítettem ki szájjal egyetlen matrózt sem... És sosem kellett kimosni a gyomromat, semmilyen sperma miatt."