Vágólapra másolva!
Az idén is az elektronikus tánczene sztárjai látogatnak hazánkba a Bónusz Fesztiválra, melyet Budapesten, a Hungexpón rendeznek meg.
Vágólapra másolva!

Magyarország legnagyobbnak nevezett egynapos elektronikus rendezvényét három teremben és egy fedett színpadon bonyolítják le október 13-án. Az esemény egyik húzóneve a nálunk gyakori vendég, Richie Hawtin lesz, aki ezúttal dj-szettel, valamint extra vizuáltechnikai show-val készül. Rajta kívül a southamptoni tech-house dj-virtuóz, James Zabiela, továbbá Loco Dice, Hernan Cattaneo és még mások is zenélnek majd. Az egyik legnagyobb várakozás a Gus Gus fellépését előzi meg, az izlandi együttes már a Balaton Soundon is emlékezetes műsort adott.

A Gus Gus egyik legnagyobb slágere, az Arabian Horse:

Szintén live produkcióval készül a Slam duó, de biztos sokan várják a világszerte óriási népszerűségnek örvendő olasz electro-house ikon, a Bloody Beetrots, valamint a fiatal holland szupersztár, Hardwell produkcióját is. A rengeteg külföldi mellett persze lesznek magyar fellépők is, így például Budai, Palotai, Chriss Ronson, Hot X, Jay Lumen és az Yvel & Tristan is fellépnek. A teljes line upot ide kattintva nézheti meg.

A rendezvényre húszezer embert várnak.

Az idei Bónusz Fesztivál trailere: