Aj Vejvej száz forintért a hétvégén

Vágólapra másolva!
Szeptember 15-én és 16-án művészeti fesztivált tartanak a Nagymező utcában az Ernst múzeum századik születésnapja alkalmából. A hétvégén az Aj Vejvej-kiállítás 100 Ft-ért lesz látogatható.
Vágólapra másolva!

A százéves Ernst múzeumot utcafesztivállal ünneplik szeptember 15-én, szombaton és 16-án, vasárnap a Nagymező utca Andrássy út és Király utca közé eső szakaszán. A programsorozat keretében képzőművészeti akciókra, irodalmi, tánc- és gyerekprogramokra, filmvetítéseskre, tárlatvezetésre és koncertekre kerül sor. Szombaton délután irodalmi felolvasást tart Bódis Kriszta, Cserna-Szabó András, Kerékgyártó István és Darvasi László. Vasárnap koncertet ad többek közt Rutkai Bori, a Belga és Lajkó Félix.

Forrás: Magyarhangya
Never Sorry

A fesztivál ideje alatt az Ernst múzeum Aj Vejvej-kiállítása száz forintért lesz látogatható, és a múzeum nyitvatartását is meghosszabbítják: szombaton de. 11-től 23 óráig, vasárnap de. 10-től 22 óráig lesz nyitva. Szombaton 21 órakor az Ernst Múzeumban a Magyarhangya jóvoltából premier előtt levetítik az Aj Vejvejről szóló Never Sorry című dokumentumfilmet, amelyre 500 forintért válthatók jegyek, korlátozott számban.

A kétnapos fesztivál teljes programja itt található.