Isabelle Adjani rohamot kap a Crystal Castlestól

Crystal Castles
Vágólapra másolva!
Rövidesen itt az új Crystal Castles-album, és az első kislemezdalhoz készült is egy nyugtalanító klip, Andrzej Zulawski Birtoklás című filmjének részleteiből összevágva.
Vágólapra másolva!

A Plague című új Crystal Castle-számhoz Ivan Grbin, az együttes rajongója készített először egy nem hivatalos klipet, mely annyira megtetszett a duónak, hogy nem is kértek másik klipet hozzá. A kliphez Grbin a Possession című kultuszfilm minimum nyugtalanító jeleneteit vágta össze. A Possessiont (magyarul Birtoklás címen forgalmazták) Andrzej Zulawski lengyel rendező forgatta Berlinben, és egy házaspár kapcsolatának szétesését meséli el benne (a házaspárt Isabelle Adjani és Sam Neill játssza) olyan módon, hogy a film egyszerre megrázó horrorfilm és egy szimbólumokkal terhelt európai művészfilm.

Az egyik jelenetben például Adjanit egy szörnyeteg teszi magáévá a konyhában (ez nem látható a klipben, viszont az aluljáróban rohamot kapó színésznő igen). Bár a filmet Magyarországon a tévé is adta a kilencvenes években, illetve videón is forgalmazták, az utóbbi időben fedezték fel sokan, többek között a Finders Keepers kiadó is megjelentette a film korábban kiadatlan szintis filmzenéjét.