Avril Lavigne-t eljegyezte a világ leggyűlöltebb zenésze

Avril Lavigne
Vágólapra másolva!
Chad Kroeger, a Nickelback együttes frontembere és a nála tíz évvel fiatalabb énekesnő csaknem titokban járnak már hat hónapja, most viszont már jegyben is járnak.
Vágólapra másolva!

A 37 éves Chad Kroeger által vezetett Nickelbacknél nincs megosztóbb rockzenekar manapság - korábban ebben a cikkben már alaposan kiveséztük az együttes keltette indulatokat -, míg a 27 éves Avril Lavigne irigylésre méltóan megőrizte azt a tulajdonságát, hogy a lázadó tinilányok szülők által is jóváhagyható bálványa legyen. A People szerint az új kanadai álompár februárban találkozott először, amikor közösen kezdtek dalokat írni Lavigne készülő új albumára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ezt követően kezdtek el randizni, a bulvármédia számára gyakorlatilag észrevétlenül, és ez jutott most oda, hogy Kroeger 14 karátos gyémántgyűrűt ajándékozott Lavigne-nak jegyajándék gyanánt. Az énekesnőnek egyébként ez lesz a második házassága: korábban a szintén kanadai punkzenekar, az idén a Szigeten is látott Sum 41 frontemberével, Deryck Whibleyvel élt házasságban, akitől három évvel ezelőtt vált el.