Mick Jagger pénisze hatalmas a Who szerint

Roger Daltrey és Pete Townshend (The Who)
Vágólapra másolva!
Pete Townshend küszöbön álló új turnéjuk és az olimpia apropóján viccelt a Stones-énekes "hatalmas és ízletes" péniszével.
Vágólapra másolva!

Pete Townshend egy sajtótájékoztatón sütötte el a viccet, hogy "ami Mick Jagger péniszének méretét illeti: az én emlékeim szerint hatalmas, továbbá roppant ízletes." Ezzel azokra a régi pletykákra utalt, amelyek szerint a Rolling Stones énekesének pénisze épp ellenkezőleg, kifejezetten apró. "Nagy golyók, kis farok" - jellemezte őt egyszer Keith Richards, egy volt szeretője szerint pedig éppenséggel Jagger pénisze a legkisebb az egész világon. Townshend viccén jót röhögött Roger Daltrey, a Who énekese, mire a gitáros azt mondta, hogy "Rogeréről viszont semmi emlékem nincs... és ha volna, akkor sem mernék beszélni róla." Hozzátette: "remélem, ez felkerül az internetre", és tényleg. (A közelmúltban egyébként Mick Jagger szexuális életéből péniszmérete helyett a David Bowie-hoz fűződő viszonya izgatta fel a közvéleményt.)

Forrás: AFP

A sajtótájékoztatón szó volt komoly dolgokról is. Például arról, hogy ősszel nagy amerikai turnéra indul a Who, amelyen 1973-as klasszikusát, a Quadropheniát játssza majd el teljes egészében. Valamint Pete Townshend szerint nagyszerű dalt írtak az olimpia záróünnepségére; nem saját magukat akarják előtérbe tolni az eseményen, hanem azokat a sportolókat fogják ünnepelni, akik "az életük elmúlt nyolc évében azon dolgoztak, hogy eljussanak erre az eseményre". Szó esett arról is, hogy a legújabb divatot követve vajon a Who nem akarja-e hologram formájában felléptetni elhunyt tagjait, Keith Moont és John Entwistle-t. "Gondolkodtam ezen, de nem hiszem, hogy szükségünk volna erre, főleg most, hogy mindenki ezt csinálja" - mondta Roger Daltrey. "Ez csak egy látványos trükk. A hetvenes években baromi jók voltunk a látványos trükkökben, úgyhogy szerintem most ezt kihagyhatjuk."