Augusztusban érkezik a közelbe Lady Gaga turnéja

Lady Gaga
Vágólapra másolva!
Augusztus 14-én Szófiában indul az énekesnő Born This Way Ball névre keresztelt turnéjának európai része, amelynek Magyarországhoz legközelebb eső állomásai Bukarest és Bécs lesznek.
Vágólapra másolva!

Szemben Lady Gaga előző turnéjával, ahol az általa szörnyecskéknek becézett rajongói Budapesten is megtekinthették a show-t, most két szomszédos ország közül választhatnak, ha látni akarják a Mother Monstert. Bukarestben augusztus 16-án, Bécsben 18-án lesz a koncert; jegyek még korlátozott számban kaphatóak. Lady Gaga amúgy az általunk egyszerre magasztalt és elmarasztalt, Born This Way című lemezét mutatja be a turné során, ami miként a lemez, egyszerre idézi meg a korai Madonna-koncertek frivolságát és a heavy metál-koncertek vad külsőségeit.

Forrás: AFP

A jelenleg Ausztráliában járó, de Ázsiában indult koncert-körutat ennek megfelelően tüntetések és botrányok kísérik. Koreában keresztények imádkoztak Gaga ellen, az indonéziai koncertet pedig jobbnak találták lefújni a fenyegetőző iszlám hívők miatt. A koncertek különlegessége, hogy az első nagyjából kétezer helyszínre érkező, sima állójeggyel rendelkező rajongó az úgynevezett Monster Pitből tekintheti meg a műsort, vagy a bált, ahogy az énekesnő szereti nevezni a divatot, táncot és zenét szerves egységben elképzelő koncertjeit.