Mick Jagger és David Bowie szerelmi viszonyát boncolgatja egy új könyv

Vágólapra másolva!
Megszállottan kötődtek egymáshoz szexuálisan, hiába feküdt köztük egy nő is, végül csak egymással foglalkoztak - ezt állítja egy nemrég megjelent életrajzi könyv szerzője Mick Jaggerről és David Bowie-ről.
Vágólapra másolva!

Mick Jagger és David Bowie egy ideig szeretők voltak - állítja egy közelmúltban megjelent életrajzi könyv szerzője, Christopher Andersen.

A brit Telegraph online kiadása azt írja, a Dancing in the Street című sláger 1985-ös feldolgozásában a két énekes együtt mókázik a kamera előtt, a "Mick: the Wild Life and Mad Genius of Jagger" című könyv szerzője szerint azonban ennél több volt a Rolling Stones frontembere és David Bowie között. A két zenész az író szerint hosszú ideig szerelemi kapcsolatban volt a hetvenes években.

Andersen új könyvében azt írja: Bowie felesége, aki szintén a hetvenes években ment hozzá a zenészhez, egyszer arra tért vissza londoni közös otthonukba, hogy a két férfi együtt aludt a hitvesi ágyukban. A két férfi szemmel láthatóan előtte nem sokkal ébredhetett fel. Angie reakciója a látottakra a következő volt: "Kértek kávét?", majd pár perccel később visszatért a hálószobába egy kávéval és narancslével megrakott tálcával.

A könyv idézi "Ava Cherryt" a háttérénekest, aki egy ideig a Bowie házaspárral élt. A nő állítólag azt mondta egy barátjának, hogy Mick és David megszállottan kötődtek egymáshoz szexuálisan. "Bár sokszor én is együtt voltam velük az ágyban, a vége mindig az lett a dolognak, hogy ők ketten szexeltek" - idézi Andersen a nőt.