Melyiket a kilenc közül? Ilyen csajok buliznak a Volt Fesztiválon

Volt Fesztivál, lányok a fesztiválon, csajok, bringák, sunák
Vágólapra másolva!
Kilenc lány a fesztiválról, aki modellt állt fotósunknak - van köztük Ákos-rajongó, a másik szerint Mike Patton jó pasi, a harmadik latin szövegű tetoválást szeretne. Ön melyikkel menne koncertre?
Vágólapra másolva!

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Andi végig kint csapatja a fesztiválon, a Faith No More-koncertet nagyon szerette, Mike Patton pedig jó pasi. Vonakodott a fotózással kapcsolatban, mondván, hogy túl idős ehhez, de meggyőztük, hogy mindenképpen vállalja az olvasókért. Fitneszedzőként dolgozik.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Brigi az egyetlen hosztesz az összeállításunkban, ha jól láttuk akkor tabletekkel járkál a fesztiválon, és a nélkülözhetetlenségükről próbálja meggyőzni az embereket. Ön venne Brigitől tabletet? A Compact Disco és a Faith No More koncertjét emelte ki az idei Volt-felhozatalból.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Cecília virágokat festetett a jobb karjára. Mint mondta, szeretne egy rendes tetoválást is latin szöveggel a családdal kapcsolatban. A nagyobb neveket nézte meg a fesztiválon. Ha tetszik önnek Cecília, írja meg kommentben!

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Viki az elektronikus zenét kedveli. Egy hatalmas álomfogó tetoválás van egyébként a hátán, mert szereti az indiánokkal kapcsolatos dolgokat. Elektronikus zenében idén nincs hiány a Volton, reméljük, Viki is maximálisan elégedett.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Dudi direkt figyelte, hogy helyesen írjuk le a nevét, mert kikészített volna minket, ha rossz néven szerepel. A Pannonia Allstar Ska Orchestrát istenítette nekünk, minden koncertjüket megnézi, és mindenkit meggyőz, hogy mennyire királyok.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Először van Volt fesztiválon Lili. Sátraznak, mint mondta, punkoskodnak, nagyon bejön neki a fesztivál, mert mindenkit könnyen meg lehet találni. A Skrillex-koncertre emlékezett talán a legszívesebben.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Eszter, ahogy említette, beesett a Compact Disco koncertjére, Ákost szeretné megnézni, tudja - mint mondta -, hogy közhelyesen hangzik, de a szövegek miatt szereti az Ákos dalokat.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Anna például igazi Ákos-rajongó. Szerinte Magyarországon abszolút kiemelkedik a zenei világból. Győrből érkezek a fesztiválra - úgyhogy győriek, hajrá! A környék autómárkájánál dolgozik.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Andi is Ákos-rajongó, Annával csapatja a fesztiválon. Bárhol tűnnek is fel, tuti, hogy eszüket vesztve forognak a férfiak. Andi kockázatkezelőként dolgozik, biztonsággal állíthatjuk, hogy nemcsak csinos, hanem a pénzzel is okosan bánik.