Pearl Jam és Skrillex Jay-Z saját fesztiválján

Jay-Z amerikai rapper
Vágólapra másolva!
Jay-Z is beszállt a fesztiválbizniszbe. A Made In America nevű kétnapos rendezvényen rapperek mellett elektronikus zenészek és indie-sztárok is fellépnek.
Vágólapra másolva!

Nemrég jelentették be, hogy Jay-Z saját fesztivált indít Made In America néven, most pedig megjöttek az első nevek is. A szupersztár rapper természetesen maga is fellép a szeptember 1-én és 2-án, Philadelphiában tartott fesztiválon; a másik kiemelt sztárelőadó a Pearl Jam lesz. A pletykák szerint nem zárható ki, hogy Jay-Z felesége, gyermekének anyja, Beyoncé is beugrik egy koncertre, legalábbis a rapper utalgatott valami ilyesmire.

Fellépnek még olyan elektronikus zenei sztárok, mint Skrillex, Calvin Harris és Afrojack; a popzene olyan egyedi előadói, mint a Miike Snow, Janelle Monáe, Santigold; persze hiphop is lesz (Odd Future, Maybach Music feat. Rick Ross, Wale, Meek Mill - valamint talán Drake); valamint a mostanában visszatérni látszó new soul-legenda, D'Angelo. Tovább egy-két, az indie-hoz sorolt előadó, a Dirty Projectors (melynek legnagyobb slágerét Jay-Z sógornője, Beyoncé húga is feldolgozta) és a Passion Pit - Jay-Z az indie iránti fogékonysága amúgy jól dokumentált. Idén a Metallica is beszállt már a fesztiválbizniszbe, őket sokat fikázta a zenei sajtó a műsorért.