Videónak köszönheti győzelmét a legszexisebb nő a popszakmában

Legjobb csajok a popszakmában, Quart, Nicole Scherzinger
Vágólapra másolva!
A brit FHM olvasói minden évben megválasztják a száz legszexisebb nőt a világon. Az idei listát egyrészt egy popénekesnő nyerte (Tulisa Contostavlos az N-Dubz együttesből), másrészt 27 olyan nő is található, aki zenés produkcióban is részt vett az elmúlt egy évben. Megmutatjuk most mind a 27-et.
Vágólapra másolva!

A brit FHM minden év májusában nyilvánosságra hozza a száz legszexisebb nő listáját a világon, mely az olvasók szavazataiból áll össze. Amíg volt magyar FHM, az a lap is csinált saját listát, de most már csak a külföldiek maradtak. A britekén idén valósággal taroltak az énekesnők, és összesen 27 olyat is találtunk, aki popzenei karrierje révén is ismert lehet. Mindjárt a győztes, a márciusban feloszlott, nem túl szép emlékezetű N-Dubz énekesnője, Tulisa Contostavlos is ide tartozik - ő az idén azzal került be a bulvárlapokba, hogy volt barátja nyilvánosságra hozott egy szexvideót róla, és a rossz nyelvek szerint az ott nyújtott teljesítményének köszönheti a győzelmét is. (Egyébként ő X-Factor zsűritagként lett igazán ismert.)

Forrás: AFP/Getty/Mark Davis
A galériát a képre kattintva tekintheti meg!

A második helyen a korábbi kétszeres győztes, Cheryl Cole végzett - a Girls Aloud tagjaként híressé váló énekesnőnek egyébként rövidesen megjelenik a második szólólemeze is. A harmadik helyezettet, Rihannát be sem kell mutatnunk, hiszen tavaly év végén a Budapest Sportarénában is fellépett, és egy évvel korábban ugyanezt tette a top 10 negyedik énekesnője, a hatodik helyen végzett Katy Perry is. A további helyezettek között vannak szupersztárok (a 38. Beyoncé, az 59. Britney Spears és a 61. Jennifer Lopez), a trónjukra törő amerikaiak (a 99. Taylor Swift, a 88. Nicki Minaj, a 75. Selena Gomez, a 43. Nicole Scherzinger, a 33. Miley Cyrus tartozik ide), illetve brit reménységek (a 94., koszovói származású Rita Ora, a 92. Florrie, a 60. Yasmin, a 25. Cher Lloyd, a 16. Jessie J és a 12. Pixie Lott). Itt van aztán a színésznőként is ismert Zooey Deschanel (17.), az új szenzáció, Lana Del Rey (27.) és a románok friss dance sztárja, Alexandra Stan (85., lenti képünkön).

Forrás: Alexandrastan.ro
A galériát a képre kattintva tekintheti meg!

Említést kell tenni két tévés hibridről: a Gossip Girl sorozatból ismert Taylor Momsen (29.), akinek saját zenekara is van (The Pretty Reckless), illetve a Glee sorozatban játszó/éneklő Naya Rivera (39.). A végére hagytuk az együttestagokat: a Paramore együttes általunk ismeretlen okból rendkívül népszerű énekesnője, Hayley Williams a 62., míg a mérsékelten jó, de annál fotogénebb tagokat felvonultató The Saturdays öt tagjából három is felkerült a listára: Una Healy a 66., Frankie Sandford a 19., Mollie King pedig a 14. helyen végzett. A képre kattintva nyitható galériában mind a 27 versenyző megtekinthető.