Az Egy irodista álma című animációs film nyerte Az én zeném című pályázatot

Vágólapra másolva!
Megtartották a T-Mobile Az én életem - az én zeném című pályázatának eredményhirdetését és díjátadóját. A pályázatra hatszáznál is több alkotás érkezett.
Vágólapra másolva!

Az én zeném pályázatra július végéig lehetett nevezni videoklipekkel, képekkel és dalszövegekkel. Öt, különböző stílust képviselő zeneszám - a Magna Cum Laude, Tóth Gabi, az Erik Sumo Band, a Pa-Dö-Dö valamint Roy és Ádám dalainak - egyperces részletére kellett videoklipet, rajzot, fotót vagy montázst készíteni, esetleg új dalszöveget komponálni. A pályázatra összesen több mint 600 pályamunka érkezett, ebből 114 videó, 361 kép és 139 dalszöveg. A beérkezett alkotások közül a legjobbakat háromtagú szakmai zsűri választotta ki, melynek tagjai B. Tóth László műsorvezető, Tóth Gabi, a 2006-ban feltűnt Megasztár, valamint Mező Misi, a Magna Cum Laude együttes frontembere voltak.

Forrás: [origo]

Videó kategóriában az 500 ezer forintos fődíjat Gyuró Mónika kapta az Egy irodista álma című munkájáért, amelyet az Erik Sumo Band Disco In My Head című dala ihletett. Kép kategóriában Galántai Zoltán Elég volt című fotója bizonyult a legjobbnak, ezt 300 ezer forintos díjjal jutalmazta a zsűri. Szöveg kategóriában pedig Gál Péter Színezd újra, legyen fényből című dalszövege vitte el a pálmát, az alkotó pedig az elismeréssel együtt járó 200 ezer forintos pénzjutalmat. (A fenti képen a győztesek láthatók.)

A T-Mobile Az én életem című pályázatának ez volt a negyedik fordulója. A mostani témaválasztást elsősorban a mobilszolgáltató által támogatott zenei fesztiválok és programok indokolták, amelyek egész nyáron igényes szórakozást nyújtottak a könnyűzenét kedvelő közönségnek. A programok sora júniusban a Kapcsolat koncerttel kezdődött, a Volt, a Balaton Sound és a Campus fesztiválokkal folytatódott, majd októberben a T-Home-mal közös kampány keretében Katy Perry október 1-jei budapesti koncertjével, illetve az október 16-ai szezonzáró T-Mobile Bónusz Fesztivállal zárul. További információk a pályázatról a www.eneletem.hu weboldalon olvashatók, és ott tekinthetők meg a pályamunkák is.

(Az Origo Zrt. tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.)