Súlyos autóbalesetet szenvedett Palcsó Tamás

Vágólapra másolva!
Súlyos autóbalesetet szenvedett vasárnap hajnalban Palcsó Tamás, a Megasztár című televíziós vetélkedő egyik korábbi szereplője. Az énekes a 23. kerületben útjelző oszlopnak ütközött, a mentők kórházba szállították, de nincs közvetlen életveszélyben. Az arccsontja eltörött, de néhány nap múlva kiengedik a kórházból.
Vágólapra másolva!

Palcsó Tamás, a Megasztár zenei tehetségkutató műsor egyik korábbi szereplője a súlyos sérültje annak a közlekedési balesetnek, ami vasárnap hajnalban történt Budapesten, a 23. kerületben. Az autót Palcsó Tamás barátja vezette, hajnalban, egy buliból utaztak hazafelé. Az autót vezető fiú könnyebben sérült meg, Palcsó Tamást a TV2 információi szerint a Merényi kórház intenzív osztályán kezelik, de nincs közvetlen életveszélyben.

A rendőrség tájékoztatása szerint összesen két ember sérült meg súlyosan vasárnap hajnali autóbalesetben. Az MTI tudósítója a helyszínen annyit tudott meg, hogy a Dabas irányába tartó személygépkocsi az Ócsai úton ismeretlen okból mintegy 50 métert sodródott, majd egy benzinkút melletti útjelző oszlopnak ütközött, ami az autó közepéig befúródott.

A szinte felismerhetetlenségig összeroncsolódott járműből a tűzoltók feszítő-vágó szerszámokkal szabadítottak ki két férfit, akiket a mentők kórházba szállítottak. Magyar Rita, a TV2 szóvivője megerősítette a hírt, hogy az énekes a baleset egyik sérültje, és azt is elmondta, hogy Palcsó Tamás nincs közvetlen életveszélyben. A szóvivő az énekes családjának kérésére több információt nem adott.

A TV2 információi szerint az énekes néhány nap múlva távozhat a kórházból. Pesuth András főorvos közölte: Palcsó Tamás sérülései nyolc napon belül gyógyulónak számítanak, bár a jogi kategória szerint súlyos balesetnek számít az ütközés. A TV2-nek nyilatkozott Palcsó Tamás édesapja is. "Az arccsontja eltört, a fejbőre felrepedt, de hála istennek úgy néz ki, nincs különösebben nagy baja. Egyelőre alszik" - mondta.