Elpusztíthatatlan Madonna, nudista izlandiak

Vágólapra másolva!
Második új klipjében Madonna a saját örökkévalósága előtt tiszteleg, míg a Sigur Rós visszatér a civilizáció előtti boldog tudatlanság állapotába egy naturista videoklip segítségével. YouTube-hírességeket vonultat fel a szokás szerint vicceskedő Weezer, fehér port szippantó parti-lányokról énekel a N.E.R.D., és célzottan csak egy emberre esik az eső a Cut Copy új videójában az elmúlt két hét legérdekesebb új klipjeit kiválogató összeállításunkban.
Vágólapra másolva!

Madonna: Give It 2 Me

A világszerte nem túl lelkesen fogadott, és lássuk be, valóban meglehetősen középszerűre sikerült Hard Candy album második kislemezdalának azt a Give It 2 Me-t választotta Madonna, amely valóban a lemez karakteresebb dalai közé tartozik. A kicsit az All Saints visszatérő dalához, a Rock Steady-hez hasonlóan egyszerre ska és elektro elemeket is tartalmazó, túlzottan is ugrabugra szám ugyan sok rajongónak nem illik a kialakult Madonna-képébe, de feltétlenül kiemelkedik az egyen-R&B-sre fazonírozott lemez "arany középszerre" törekvő dalai közül.

A Give It 2 Me az ötven felé közelítő, mégis önbizalomtól duzzadó Madonna indulója, aki könnyedén söpri benne félre a kora miatti aggodalmakat, és továbbra is bátran épít a szexuális vonzerejére, akárcsak húsz évvel ezelőtt. Ennek megfelelően a klip témája is - mint Madonna klipjeiben általában - maga Madonna, sőt, rajta kívül nem is nagyon láthatunk mást, leszámítva a néhány snittre felbukkanó producert, Pharrell Williamst.

A klipet egy felkapott divatfotós, Tom Munro rendezte, aki az Elle magazin részére csinált egy fotósorozatot az énekesnőről, és ezzel egy időben készült el a videó is, felhasználva a fotózáshoz használt ruhákat is. Túlzottan sok minden a videóban nem történik, Madonna táncol és énekel, de ő megengedheti magának ezt a luxust is, hiszen így is milliók kíváncsiak rá, meddig bírja az elpusztíthatatlan popkirálynő, és engedelmesen végig is nézik, ahogy a Hard Candy kicsit riasztó borítófotójához képest visszafogottan elegáns Madonna kiugrálja magát.