Hallgasd meg a Coldplay új lemezét és nyerj koncertjegyet!

Vágólapra másolva!
A Coldplay most megjelent negyedik albuma természetesen már vezeti a lemezeladási rangsorokat világszerte. Hallgasd meg, és nyerj VIP jegyet a szeptemberi budapesti koncertre, sőt, találkozhatsz Chris Martinékkal is a színfalak mögött!
Vágólapra másolva!

A Coldplay gyakorlatilag a nyolc évvel ezelőtti debütalbum, a Parachutes óta stabilan az egyik legnépszerűbb zenekar világszerte, az angol együttes lemezei pedig milliószámra fogynak azóta is. Az olyan dalok, mint a Yellow, a Clocks vagy a Speed Of Sound mind ismerősek lehetnek még azoknak is, akik nem megrögzött rajongók, hiszen a rádiók is gyakran játsszák őket.

A Viva la Vida or Death and All His Friends című lemez a negyedik az együttes történetében, és készítéséhez a túlzás nélkül legendás Brian Enót hívta segítségül a zenekar - Eno többek között a U2-val és David Bowie-val is dolgozott már együtt, az eredmény pedig általában jól sikerült albumokban mutatkozott meg. A Viva la Vida... a kritikusok szerint a Coldplay eddigi legjobban sikerült anyaga, és remekül illusztrálja Chris Martinék "zenei nagykorúságát" is.

Most az [origo]-n nemcsak, hogy teljes egészében meghallgathatod az új albumot, de nyerhetsz két VIP jegyet is a Coldplay budapesti koncertjére, melyre szeptember 23-án kerül majd sor a Sportarénában. A szerencsés nyertes nemcsak a legjobb helyről nézheti végig a koncertet, de bemehet még a színfalak mögé is az együtteshez. A jegyeken kívül kisorsolunk három eredeti Coldplay pólót is.

Coldplay-játékunkban két VIP jegyet sorsolunk ki a zenekar szeptember 23-i budapesti koncertjére, illetve három zenekari pólót is. Kérdésünk: melyik volt a Viva la Vida or Death and All His Friends című album első kislemezdala?

A helyes megfejtéseket június 26-ig a [email protected] címre várjuk. A levél tárgya ez legyen: Coldplay.