Duettre készül Winehouse és Doherty

Vágólapra másolva!
Nagyon összebarátkozott a brit zenei élet két legbotrányosabb előadója, Amy Winehouse és Pete Doherty. A két zenész közös terveket is dédelget, de most leginkább egy bizarr videóval hívták fel magukra a figyelmet.
Vágólapra másolva!

A britek két legbotrányosabb életvitelű zenésze egyre több időt tölt együtt, mely részben közös munkáról is szól, másrészt hirtelen jött barátságuk elmélyítéséről.

A pár - egy valószínűleg nem túl józan állapotban készített - kisfilmmel lepte meg a nagyérdeműt, a YouTube-on is látható videóban Amy és Pete frissen vásárolt egereiket mutatják be, és Amy férjének üzennek a világhálón keresztül. A YouTube-ra pénteken felkerült videóanyag Doherty wiltshire-i otthonában készült, ahol is harminc egynapos egérrel szórakozik a két zenész. Rajongóik máris teljes megdöbbenéssel vették tudomásul az eseményeket. Szerintük Amy maradék hitelét is eljátssza ezzel a mostani esettel, és könyörögnek neki, hogy térjen észhez és inkább az énekléssel foglalkozzon. Winehouse sajtószóvivője pedig időközben elismerte a videó eredetiségét, de nem kívánta kommentálni a felkerült anyagot, melyben Amy Winehouse férjének, Blake Fielder-Civilnek üzen "az egerek által".

Ezzel a videóval szinte egy időben egyébként egy másik anyag is felkerült róluk, amit aztán gyorsan el is távolítottak a netről. Ebben az egerek mellett cicákkal szórakozik a két híresség, sőt még együtt is énekel keresztlányával Amy. Winehouse Alicia Keys If I Ain't Got You című dalát adta elő az ominózus videóban, ami aztán végül törlésre került.

A két zenészről pár napja pedig már az is napvilágot látott, hogy közösen dolgoznak új dalokon, bár bennfentes források szerint Amy nem igazán elégedett Pete szerzeményeivel. "Amy minden dalt visszadobott eddig, amit Pete írt neki" - számoltak be az ismerősök. "Folyamatosan hajtogatja Pete-nek, hogy mennyire selejt, amit ír, és hogy csak azt hajlandó előadni, amit jónak tart."

Mint ismeretes, mindkét énekes rendszeresen kerül a bulvárlapok címlapjára nem túl hétköznapi életmódja miatt. Mindketten súlyos alkohol- és drogproblémákkal küszködnek, és a jelek szerint ebből kigyógyulni sem nagyon szeretnének.