Beyoncé énekelheti az új James Bond-dalt

Vágólapra másolva!
Úgy néz ki, Amy Winehouse helyett Beyonce fogja felénekelni a következő James Bond-film betétdalát. Amyről már a dalszerző Mark Ronson is lemondott, de most az a hír került napvilágra, miszerint Beyoncé Knowles-ban gondolkodnak a film producerei.
Vágólapra másolva!

Amy Winehouse James Bond-álmai szertefoszlani látszanak. Legalábbis a legfrissebb filmipari források szerint a James Bond alkotói sokkal inkább Beyonce Knowles-nak szánnák a soron következő film betétdalának feléneklését, mint a botrányairól elhíresült Amy Winehouse-nak.

Pedig Amy-t tartották sokáig a legesélyesebbnek arra, hogy az idei folytatásban őt válassza a filmes csapat erre a feladatra. Igaz, a dal producere, Mark Ronson alig pár napja a sajtón keresztül tudatta Amyvel, hogy képtelenségnek tartja, hogy jelen állapotában együtt tudjon vele dolgozni, és a korábbi megállapodásukat fel is mondta. Mindeközben szombaton saját sajtósaikon keresztül adta hírül az énekesnő, hogy sikerült befejeznie a filmbe szánt dalt, bár nem biztos benne, hogy zöld utat fog kapni a film készítőitől.

Minden igyekezete ellenére azonban a 007-es ügynök filmjének producerei egy másik énekes pacsirta után néztek, így esett a választásuk Beyoncé Knowles-ra, aki már számos filmhez adta a hangját, és nem utolsósorban egy jóval megbízhatóbb művész, tizedannyi botránnyal.