Valóságshow-ban debütálhat az új Guns N' Roses-lemez

Vágólapra másolva!
Újabb pletykák keringenek az interneten a már hosszú évek óta készülődő új Guns N' Roses lemezről. A legfrissebb információk szerint az új anyag egy valóságshow-t fog kapni, így kívánja majd bemutatni a Chinese Democracyt Axl Rose.
Vágólapra másolva!

A több mint egy évtizede készülő új Guns N' Roses-lemezről a napokban egy újabb pletyka jelent meg a világhálón. E szerint Axl Rose a Chinese Democracy-ból egy külön valóságshow-t kíván csinálni s így bemutatni az új lemezanyagot és annak felvételeit.

A meg nem erősített források szerint Axl Rose már komoly tárgyalásokat folytatott több televíziós társaság producerével ezzel kapcsolatosan, de még pontosan nem tudni, hogy ezek sikerre vezettek volna, vagy hogy találna-e partnert ötletének megvalósítására.

A Chinese Democracy címre keresztelt új Guns N' Roses-albumról hosszú ideje folyamatosan röppennek fel újabb és újabb pletykák, mondhatni a rocktörténelem legrégebb óta ígérgetett lemezei közé tartozik ez a visszatérő korong. A legfrissebb információk most arra utalnak, hogy hamarosan végre napvilágot láthat az anyag, lemezkiadója, a Geffen munkatársai szerint már készen vannak vele. Ezt a hírt cáfolta meg minap az ismert rockportál, a Blabbermouth.net, amely szerint viszont még komoly viták vannak a kiadó és Axl Rose között, ami miatt egy ideig biztosan nem számíthatunk a lemez megjelenésére.