Ujját törte egy koncerten James Blunt

Vágólapra másolva!
Balul sült el James Blunt egyik amerikai koncertfellépése. A zenész ugyanis a koncert alatt beugrott a rajongó tömegbe, és mindeközben sikeresen eltörte kisujját. Most pár hétig kénytelen mellőzni a gitározást, holott épp egy észak-amerikai turnéja zajlik.
Vágólapra másolva!

James Blunt megsérült egy nemrégiben - az Egyesült Államokban - adott koncertjén. Az énekes láthatóan jól érezhette magát a fellépés során, minek köszönhetően beugrott a rajongó tömegbe. Az ún. stagediving annyira jól sikerült, hogy a zenész az akció közben kisujját törte.

Blunt most gipszben kénytelen tovább dolgozni, hiszen nagyban zajlik legutóbbi lemezének az albumbemutató turnéja. Az eset egyébként sokáig nem kapott túl nagy publicitást, a minap derült rá fény, mikor is interjút adott az Independent című napilapnak.

"Bocsánat, hogy nem tudok, most kezet fogni, de eltörtem az egyik ujjamat. Azt hiszem akkor történt, mikor egyik alkalommal beugrottam a színpadról a tömegbe" - hozta nyilvánosságra a történteket az Independentben.

Blunt idén egyébként szinte egész évben úton lesz második lemezének, a 2007-ben napvilágot látott All the Lost Souls címre hallgató anyagnak a koncertturnéjával, amivel az ősz során hazánkat is érinteni fogja: október 25-én a Papp László Budapest Sportarénában lép színpadra első alkalommal Magyarországon.