Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elton John most Hillary Clintonnak segít

Vágólapra másolva!
Elton Johnról már eddig is köztudott volt, hogy nagy pártolója Hillary Clintonnak, de a napokban egy külön koncertet szervezett Hillary kampányának megsegítésére, melynek teljes bevételét az elnöki székért harcoló ex- First Ladynek ajánlotta fel.
Vágólapra másolva!

Elton John egyre több fronton segíti az elnöki helyért folyó harcban Hillary Clinton. A napokban például egy jótékonysági koncertet adott a New York-i Radio City Hall-ban, melynek teljes bevétele, összesen 2,5 millió dollárt Hillarynak és kampányának megsegítésére ajánlotta fel. A koncertről férje, az Egyesült Államok egykori elnöke, Bill Clinton és lányuk, Chelsea sem maradhatott le, ahol természetesen Hillaryt is színpadra szólította Sir Elton John.

"Úgy gondolom, hogy nincs nála alkalmasabb személy, aki képes lenne Amerikát iránytani" - mondta a színpadon Elton. Majd külön szót emelt azon polgárok ellen, akik szerint Hillary női mivoltja miatt nem kerülhet az elnöki székbe.

"Megdöbbenek az ország bizonyos lakóinak a begyepesedett gondolkodásán. Imádlak Hillary, és segíteni fogok neked" - fűzte hozzá az énekes.

A koncertet főleg Hillary szimpatizánsai között hirdették meg múlt hónapban. Közel ötezer jegyet adtak így el, melynek ára az egyéni felajánlásoktól függött, de volt, aki több mint két ezer dollárt is hajlandó volt kiadni ezért a nem mindennapi koncertért.

Hillary Clinton következő nagy politikai megmérettetése április 22-én lesz Pennsylvaniában, ahol mindenképp szüksége lenne a győzelemre, hiszen csak így marad még esélye kiütni az elnöki székért folyó harcban ellenfelét, Barack Obamát. A legutolsó számítások szerint jelenleg Obama 1638, míg Clinton csak 1502 küldött támogatását élvezi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről