Robbie Williams éneklés helyett UFO-kat kutatna

Vágólapra másolva!
Robbie Williams állítólag szívesen hátat fordítana popzenei karrierének, ha lehetőséget kapna, hogy aktívan is részt vehessen az UFO-kutatásban. A napokban vele készült interjúban Joss Stone kolléganőjét is erre szerette volna rábeszélni.
Vágólapra másolva!

Robbie Williams legújabb őrültségének szeretne a jövőben hódolni.

A zenész ugyanis egyre többet foglalkozik a földönkívüli lényekkel, annyira, hogyha lehetősége lenne rá, hogy komolyabban beleássa magát, még a popzenei karrierét is szívesen feladná. A napokban egy rádiós interjúban faggatta kolléganője, Joss Stone, akit élő adásban próbált rábeszélni, hogy csatlakozzon hozzá ebben a gigantikus tervben. "Most komolyan, szeretnék kijutni a világűrbe és foglalkozni ezekkel a dolgokkal. Leállok a popzenével és főállású UFO-kutatóként tengetem majd a napjaimat. Ha csatlakoznál hozzám, olyanok lennénk, mint Mulder és Scully. Tudom, hogy te mindig teljesen be vagy havazódva munkával, de jelenleg én csak lógatom a lábamat" - nyilatkozta Robbie ebben a rádióinterjúban.

De hogy Robbie Williams UFO-rajongása mikor is kezdődött el, erre is talál magyarázatot. Szerinte ugyanis már több alkalommal meglátogatták őt a földönkívüliek, szám szerint legalább három esetet fel tudna hozni, sőt egy Los Angeles-i stúdióban állítólag szemtanúja volt egy érdekes fekete fényjelenségnek is. Persze az énekes állapota, folyamatos alkohol - és drogproblémái miatt az énekes is fel van készülve, hogy senki sem fogja komolyan venni, de kitart legújabb szenvedélye mellett.

"Az emberek azt fogják gondolni, hogy ez a faszi nemrég jött ki az elvonóról, látszik, hogy még nem tisztult ki a feje. Az biztos, hogy totál hülyének fognak titulálni a sajtóban, ahogy ez a nyilatkozat megjelenik" - fűzte hozzá Robbie Williams.