Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

R. Kellyt most egy koncertszervező perli

Vágólapra másolva!
R. Kelly ismét bíróság elé járulhat. Igaz, most nem a gyermekmolesztálási ügyben ellene indult eljárás miatt, hanem pont ezen tárgyalások miatt elhalasztott fellépései kapcsán. A koncertszervező cég most perrel fenyegette meg, mert szerintük nem is akarta megtartani a koncertet az énekes, viszont a fellépésért járó összeget felvette.
Vágólapra másolva!

Sűrűsödnek a sötét fellegek a népszerű R&B-énekes, R. Kelly felett.

Az énekest nem elég, hogy többrendbeli gyermekmolesztálással is vádolják, de most egy újabb pert helyezett kilátásba egy koncertszervező cég, amely a múlt decemberi, minneapolisi fellépését volt kénytelenek egyszer elhalasztani, majd lefújni, mivel Kellynek meg kellett jelennie a bíróság előtt Chicagóban. Kelly mindezek ellenére felvette a koncertért járó gázsit, a mintegy 120 ezer dolláros összeget, amit most a koncertszervezők szeretnének behajtani rajta, persze az őket ért károkkal egyetemben.

A 40 éves énekesnek december 19-én kellett volna a chicagói bíróság elé járulnia, hogy a többrendbeli gyermekmolesztálás ügyében a bíróság meghallgassa, de egy rendőri igazoltatás eredményeként lekéste a tárgyalást. A bíróság úgy döntött, ha másnap nem jelenik meg időre, akkor visszavonják a szabadlábon való védekezés lehetőségét, és azonnal börtönbe kell vonulnia. Emiatt viszont Kellynek le kellett fújnia a december 20-ra kiírt és meghirdetett minneapolisi koncertjét, amit egyébként már egyszer elhalasztottak, december 6-ról 20-ra. A Royalty Records koncertszervező cég az eset hátterét tekintve úgy látja, hogy R. Kelly egyáltalán nem is kívánta megtartani ezt a fellépését, de mindezek ellenére mégis gondolkodás nélkül elkérte a fellépésért járó fellépti díjat. A Royalty Records most bírósági úton kívánja behajtani ezt az összeget, valamint a koncert elmaradása miatt a céget ért kárt. Kelly így is kínos hónapoknak nézhet elébe, hiszen májusban folytatódik a gyermekmolesztálási ügye.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről