Vanessa Paradis ki nem állhatja fiatalkori önmagát

Vágólapra másolva!
A Joe le Taxi című dal hozta meg annak idején a nemzetközi sikert Vanessa Paradisnak, de kevesen hinnék, hogy Vanessa azóta sem szívesen nézi vissza a dalhoz készült videoklipet, mert szerinte elég nevetségesen mutat.
Vágólapra másolva!

Vanessa Paradis állítólag ki nem állhatja egykori első nagy slágerének, a Joe le Taxi-nak a videóklipjét. Erről nyilatkozott a napokban az énekesnő. Elmondása szerint ugyanis az 1987-ben forgatott klipben borzasztónak látja viszont önmagát, így meglehetősen kevésszer volt képes visszanézni ezt a klipet. A Joe le Taxi-ban Vanessa - akkor még 14 évesen - elég provokatív stílusban látható, miniszoknyában játssza a dögös kis tinédzsert, ami akkortájt sok fiú szívét megdobogtatta. Sőt, a mai napig sokak kedvence ez a retróklip, csak a YouTube-on 360 ezren tekintették meg az elmúlt hónapokban.

"Bárcsak valaki odafigyelt volna rám és némi tanáccsal látott volna el. Pár régi anyagot néztem csak vissza még 14 éves koromból, de megmondom őszintén, egyáltalán nem vagyok büszke rá. Elég csak, ha azt nézem, hogy öltözködtem vagy ahogy táncoltam: egyszerűen borzasztó!" - mondta az azóta Johnny Depp párjaként élő Vanessa.

"Még nagyban iskolás voltam, mikor a Joe le Taxi nagy port kavart világszerte. Nem egyszerű dolog a felnőtté válás, de főleg nem híresen, mert úgy még rosszabb. Franciaországban hamar felkapták a dalt, és rendszeresen piszkáltak vele. Nem telt el úgy nap, hogy nem kaptam volna valamilyen megjegyzést e miatt a dal miatt" - fűzte hozzá Vanessa Paradis, aki egyébként hosszú szünet után tavaly jelentetett meg új albumot.