Kifosztották Dionne Warwickot

Vágólapra másolva!
Rómában kifosztották a többszörös Grammy-díjas énekesnőt, Dionne Warwickot. Több mint 100 ezer dollárt érő ékszereit vitték el a tolvajok a római hotelszobájából.
Vágólapra másolva!

Rosszul sikerült Dionne Warwick olaszországi látogatása.

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő római hotelszobájából hétfő este ugyanis ellopták az ékszereit: nem kevesebb, mint 100 ezer dollár értékben gyémántgyűrűt, egy nyakláncot, egy pár fülbevalót és egy Rolex karórát vágtak zsebre a tolvajok.

Warwick épp hétfői római koncertjére készült, és a La Repubblica információ szerint az éjjeliszekrényén felejtette ékszereit, melyeknek aztán lába kelt. A rablás egyébként pont abban a szállodai szobában, a Hotel De Russie többcsillagos luxusépületében esett meg, ahol hét évvel ezelőtt Cameron Diazt fosztották ki.

Warwick ez esettől függetlenül továbbra is folytatja olaszországi koncertsorozatát. A 67 éves énekesnő január végén tervezi megjelentetni új gospellemezét, Why We Sing címmel. A korongon lánytestvérei, Dee Dee Warwick és Bebe Winans is szerepelni fognak.

Az énekesnő egyébként leginkább annak a Burt Bacharach-nek a szerzeményei révén vált ismertté, akit jövő hónapban Grammy-életműdíjjal tüntetnek majd ki.