Sean John meggyilkolja Diddyt

Vágólapra másolva!
Újabb névváltoztatásra szánta magát a korábban Puff Daddyként ismertté váló Diddy. A rapper a jövőben Sean John néven kíván futni a médiában. A névváltoztatás mögött egy újabb üzleti vállalkozása áll.
Vágólapra másolva!

Diddy ráunt legújabb művésznevére és hamarosan már csak Sean Johnként kíván szerepelni.

A rapper karrierje során nem kevés művésznevet fogyasztott el: volt már Puff Daddy, P. Diddy, 2006 októbere óta pedig szimplán Diddy néven futott a szakmában, bár hivatalosan Sean John Combs néven született. Utolsó névváltoztatása körül még egy kisebb botrány is kitört: egy brit zeneszerző, Richard Dearlove - aki szintén Diddy művésznéven alkot - pert indított vele szemben a névhasználat miatt, amiről aztán peren kívül egyeztek meg. Annyit sikerült a brit Diddynek elérnie, hogy ezt a művésznevet az Egyesült Királyságban és Új-Zélandon csak Dearlove használhatja, így ezekben az országokban kénytelen volt megtartani korábbi P. Diddy művésznevét.

Hasonló konfliktusok várhatóan nem fogják kísérni a mostani névcserét, hiszen most már polgári nevéből keresztneveit fogja használni. A döntés mögött - mint a korábbi eseteknél is - egy-egy üzleti megfontolás állt. Diddyről, azaz Sean Johnról köztudott, hogy számtalan üzleti vállalkozása van, és minden egyes új üzlet beindulásával egy újabb márkát kíván felépíteni. "Folyamatosan fejlődöm és minden lépcsőfoknál egy újabb nevet veszek fel. Jelenleg azért leszek Sean John, mert épp ott tartok" - kommentálta a döntését a rapper.