Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nem bántotta a kiadója Annie Lennoxot

Vágólapra másolva!
A SonyBMG kiakadt, miután olyan sajtóértesülések jelentek meg az elmúlt napokban a brit újságokban, miszerint 25 évnyi közös munka után kiadták volna a Eurythmics egykori énekesnőjének, Annie Lennoxnak az útját. A hírt több lap is tényként közölte, holott valójában már lejárt Annie Lennox szerződése a multikiadóval, akik mindezek ellenére is együtt kívánnak dolgozni a művésznővel.
Vágólapra másolva!

Egyes brit értesülések szerint a SonyBMG 25 év után kiadta Annie Lennox útját.

Legalábbis ezek a hírek jelentek meg az elmúlt napokban többek között a Daily Mirror hasábjain. A cikk emellett Annie felháborodását taglalja, idézve olyan eseteket a művésznőtől, amikor a Sony BMG heteken át nem vette fel a telefonjait vagy három héten át nem válaszolt az emailjeire, és ez már szerinte csak az utolsó csepp volt a pohárban. Annie Lennox szerződése egyébként is lejárt a múlt októberi Songs Of Mass Destruction című lemezével.

A SonyBMG az utóbbiakat meg is erősítette, azaz a múlt ősszel lejárt a szerződésük Lennoxszal, de továbbra is szeretnének vele együtt dolgozni. Sőt, jelenleg is temérdek teendőjük van Lennox aktuális kiadványa kapcsán - ami az Egyesült Államokban nem kevesebb, mint 232 ezer példányban kelt el -, így nem értik a brit bulvárlapban megjelenteket. "Az Annie elégedetlenségével kapcsolatos idézetek egy decemberi dél-afrikai utazás idején merülhettek fel, de semmi köze sincs ahhoz, hogy lejárt volna Annie szerződése" - áll a SonyBMG sajtóközleményében.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy több mint két évtizeden át dolgozhattunk együtt Annie-vel. Jelenleg rajta múlik, hogy velünk folytatja-e a közös munkát. Őszintén reméljük, hogy így dönt" - nyilatkozta Ged Doherty, a Sony BMG angliai vezetője.

Annie Lennox menedzsmentje, a 19 Entertainment, a SonyBMG sajtóközleményéhez nem kívánt semmit sem hozzáfűzni. Bár annyi megjegyzésük volt, miszerint a lapban megjelent idézeteket elég csúnyán kiragadták a szövegkörnyezetből, ezáltal igencsak félreérthetőek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről