Összeesett a színpadon Liza Minnelli

Vágólapra másolva!
A szerdai göteborgi koncertjén összeesett a színpadon Liza Minnelli. Az énekesnőt azonnal hazaszállították az Egyesült Államokba, adta hírül a helyi koncertszervező cég.
Vágólapra másolva!

Liza Minnelli svédországi, göteborgi fellépése alkalmával rosszul lett a színpadon, és összeesett.

A művésznőt azonnal hazaszállították Amerikába, hogy saját orvosai gondoskodjanak róla. Minnelli egy karácsonyi koncerten vendégeskedett, ahol helyi svéd művészekkel lépett fel: négy dalt volt még képes előadni, majd egyik pillanatról a másikra kiejtette a mikrofont a kezéből, és összezuhant a telt házas többezres közönség szeme láttára, adta hírül a koncertszervező cég szóvivője, Zlatko Nedanovski, aki szerint az énekesnő öt másodpercre el is veszítette az eszméletét.

Minnellit a műsor után közvetlenül megvizsgálták a helyszínre kiérkező orvosok, de jobbnak látták az azonnali hazaszállítását New Yorkba, hogy saját orvosai alaposan is kivizsgálhassák.

"Mielőtt felment a színpadra, már rosszul érezte magát. De ugye tudjuk, hogy egy vérbeli hollywoodi sztár, aki ha törik, ha szakad, megcsinálja 'a bulinak folytatódnia kell' alapon" - mondta Nedanovski.

Minnellinek a szerdai este volt a negyedik és egyben utolsó karácsonyi koncertje Svédországban. Még két koncertje volt leszervezve, csütörtökön és vasárnap lépett volna színpadra Koppenhágában, de ezeket a fellépéseket már le kellett mondaniuk.