Bajba került 50 Cent Zágrábban

Vágólapra másolva!
Kellemetlen ügybe keveredett Horvátországban 50 Cent. Hétfő este, amikor a horvát televízióban vendégeskedett az amerikai rapper, többek kokainozni látták a műsor felvételei előtt az öltözőjében. A zenész szóvivője természetesen cáfolja az eseményeket. Pedig az eseményt egy tévéstáb meg is örökítette.
Vágólapra másolva!

50 Cent kínos helyzetbe került egy hétfői horvátországi televíziós meghívása során.

A rapper ugyanis többek szeme láttára az öltözőben kokaint fogyasztott két társával egyetemben. Az esetre talán sosem derült volna fény, ha egy riporter felvételt nem készít az öltözőben zajló eseményekről, amit mostanra már a teljes ország-világ megtekinthetett, ugyanis azonnal a YouTube-on landolt. Ante Batinovic, a horvát tévé munkatársa leplezte le a fiúkat, aki teljesen véletlenül nyitott rá a rapperre az öltözőben. A képkockákból is teljesen kivehető, ahogy 50 Cent és két kollégája egy asztal fölé görnyednek, majd hirtelen felpattanva elhajtják a stábot.

Batinovic nem is tétlenkedett, a horvát tévéhíradó élő adásában osztotta meg a hírt, hogy a rappert egy "csík" felszívásán kapta, míg 50 Cent emberei be nem csukták az öltözőajtót. Ezután a megjelenik a feltűnően energikus rapper és rendkívül szórakoztató beszélgetésbe elegyedik a középkorú riporterrel.

Hiába köztudott, hogy 50 Cent elég sokáig drogdílerként tengette napjait, míg a zenei világba be nem csöppent, a zenész rendszerint tagadja az ilyes jellegű vádakat. Most is sajtószóvivőjén keresztül tudatta, hogy teljesen hamisak a vádak, nem fogyasztott kokaint. "50 Cent NEM iszik alkoholt, NEM dohányozik és drogokat SEM fogyaszt" - állt a sajtószóvivő nyilatkozatában.