Búcsút intett Vegasnak Celine Dion

Vágólapra másolva!
Ötéves Las Vegas-i szerződésének utolsó koncertjét adta a napokban Celine Dion. Az A New Day elnevezésű show-jával 2003. márciusa óta 717 alkalommal lépett színpadra, amit közel 3 millió ember láthatott.
Vágólapra másolva!

A napokban láthatta utoljára a Las Vegas-i Caesar's Palace közönsége Celine Dion különleges show-ját, a művésznő ötéves szerződése a műsor producereivel mostanra járt le.

Az A New Day névre hallgató koncertműsora 717 alkalommal mutatkozott be a Las Vegas-i közönség előtt a 2003 márciusi premier óta. Dion egy 100 millió dolláros szerződés fejében vállalta ezt a szereplést, ami eredetileg csak egy esztendeig futott volna, de a szervezők meghosszabbították vele több alkalommal is a kontraktust. A producerek már akkor komoly bevételeket láttak ebben a műsorban, a Caesar's Palace pont erre az alkalomra épült fel, és nem kevesebb, mint 3 millió ember fordult meg benne a megnyitás óta.

Dion utolsó fellépése egy kisebb anekdotázásba fordult át: Celine a színpadról mesélt a nézőknek arról az időszakról, amikor komolyan ott akarta hagyni Las Vegast, egyrészt a terhessége miatt, másrészt pedig a rengeteg lehúzó kritika miatt, amit a műsor a kezdetek kezdetén kapott. "Volt egy olyan időszak, amikor úgy éreztem, a Titanic újból süllyedni kezd velem. De hittünk magunkban, és folytattuk" - mesélte Celine Dion.

A záró eseményen ezekre a nem túl szívderítő időkre már csak múló emlékként emlékszik vissza az énekesnő, akit erre az utolsó estére férje és hétéves kisfia, René-Charles is elkísért, akik nemcsak a publikum soraiban figyelték a koncertet, hanem színpadra is léptek Dionnal.

A Grammy-díjas énekesnőnek ezt követően a jövő év elején, Valentin-napon elstartoló világ körüli koncertturnéjára kell majd készülnie, amely állítólag 96 helyszínen fog végigsöpörni: Dél-Afrikában veszi kezdetét, majd májusban ér az európai kontinensre, és a tervek szerint 2009. január 30-án érhet véget Floridában.

Dion helyét egyébként Bette Midler színésznő veszi át a Caesar's Palace-ban, a The Showgirl Must Go On című műsorával.