Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Whitney Houston már a visszatérő-koncertre készül

Vágólapra másolva!
Minden jel arra utal, hogy hamarosan újra élőben láthatja a nagyérdemű Whitney Houstont. A folyamatos drogproblémákkal és magánéleti válságokkal küszködő énekesnő szeretne végre talpra állni, és ha minden igaz, decemberben koncertezni fog.
Vágólapra másolva!

Whitney Houston állítólag már teljes erőbedobással készül az igencsak régóta várt nagy visszatérésére.

Annyira, hogy a híresztelések szerint még idén, december 1-jén színpadra áll, mégpedig a tervek szerint Malajzia fővárosában, Kuala Lumpurban lesz az első nagy koncertje hosszú évek után. A koncerten nemcsak az eddigi jól ismert Whitney-slágerek fognak elhangzani, hanem már egy kisebb ízelítőt is kaphatunk a nagyban készülődő új albumáról.

A 44 éves énekesnő az elmúlt időszakban csak és kizárólag magánéleti problémáival került a figyelem középpontjába, hol a drogokkal való küzdelme, hol pedig volt férje, Bobby Brown kapcsán került a címlapokra, énekesnői kvalitásai pedig szinte már feledésbe merültek. Whitney most ezen szeretne változtatni, és mihamarabb egy új lemezzel visszatérni, amiben állítólag számos nagy név segédkezik. A Black Eyed Peas-es will.i.am, aztán Ne-Yo, R.Kelly és John Legend is a közreműködő producerek között található majd Whitney négy év után boltokba kerülő albumán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről