Mel C otthagyhatja a Spice Girlst

Vágólapra másolva!
Korántsem biztos, hogy újra ötösben képes lesz színpadra állni a Spice Girls. Mel C a brit sajtó értesülései szerint ugyanis nem hajlandó a lányokkal tovább együtt dolgozni, ha folyamatosak lesznek a viták a csapaton belül.
Vágólapra másolva!

A brit bulvársajtó tudomása szerint Mel C kilépéssel fenyegette meg Spice Girls-ös csapattársait, ha a hamarosan útnak induló világkörüli turnéjukon nem tudnak normálisan viselkedni. Melanie igencsak tart attól, hogy a lányok végig fogják hisztizni a turnét és a korábbi ellentétek újból elő fognak jönni közöttük.

Melanie Chisholm volt egyébként a lánycsapatból az utolsó, aki végül is belement az újjáalakulós projektbe, mivel az énekesnő már akkor is úgy érezte, hogy az együttes képtelen lesz végigcsinálni a koncertsorozatot. Most újból arra figyelmeztette a másik négy lányt, hogy gondolkodás nélkül ki fog szállni a csapatból, ha a lányok viselkedése elviselhetetlen lesz számára.

"Ha az egész átcsap női viszálykodásba, én léptem" - nyilatkozta Mel C.

A Spice Girls világkörüli turnéja december 5-án indul útnak a kanadai Vancouver városából. November végén pedig egy best of lemezzel jelentkezik az együttes, melynek egyik új dala és beharangozója, a Headlines (Friendship Never Ends) című szám, ami alig pár napja debütált a nemzetközi rádióadók frekvenciáin.