Májusban Budapesten lép fel Kylie Minogue

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue ausztráliai énekesnő a Budapest Sportarénában május 15-én tartandó koncertjére december 3-ától már meg lehet vásárolni a jegyeket - tudta meg az MTI a magyarországi koncertet szervező Live Nation Hungary koncertügynökségtől szerda este.
Vágólapra másolva!

Kylie Minogue 2008. május 6-án induló koncertkörútja első szakaszában érkezik Budapestre - a 24 koncerthelyszín közül a hetedik lesz a magyar főváros.

Az énekesnő turnéja Párizsból indul és Kylie fellép többek között Antwerpenben, több németországi városban - köztük Berlinben és Münchenben -, továbbá Bécsben, Prágában, több skandináv helyszínen, Belfastban, Glasgowban, Manchesterben. Az európai turné július 27-én Londonban az O2 Arénában fejeződik be.

A jövő évi turné középpontjában a napokban megjelenő X című, sorrendben 10. albuma áll majd. A show különbözik majd minden eddig látott Kylie-koncerttől. Saját kreatív csapata szerint "friss, üde, újdonságokkal teli" program lehet számítani, XXI. századi technikai megoldásokkal.

Maga Kylie így nyilatkozott az új showról: "Olyan koncertet állítottunk össze, amely izgalmas és újszerű élmény lesz a közönségnek és nekem is. Az X album változatos hangzásvilága lehetővé teszi, hogy kilépjek a hagyományos koncert keretei közül, és bemutassam, mivé fejlődött a műfaj és én magam is. A két korábbi turné után az X már a jövőbe tekint, ugyanakkor benne vannak a kedvencek, amelyek remekül megférnek a vadonatúj dalokkal".

A Grammy- és Brit-díjas Kylie Minogue énekes, dalszerző és színésznő 1968-ban született Melbourne-ben. A nyolcvanas években tinédzserként egy ausztrál szappanoperában, a Szomszédok helyi megfelelőjében láthatta őt a közönség. Popkarrierje során azóta sok tízmillió albuma kelt el világszerte. Saját stílusát a kilencvenes évekre alakította ki, az igazi áttörést az ezredforduló hozta meg számára. Európában és Ausztráliában ikonná nőtte ki magát, stílusa, megjelenése sokak számára volt példa, valóságos szexszimbólumnak számít. Az utóbbi években Kylie Minogue rajongói aggodalommal kísérték egészségi állapotáról szóló híreket, de az énekesnő legyőzte a rákbetegséget.

Kylie Minogue új albumáról, az X-ről írott ajánlónkat itt olvashatják.