Betegség miatt fújta le koncertjeit Meat Loaf

Vágólapra másolva!
Meat Loaf rajongói csalódottan vehették tudomásul, hogy az amerikai énekes újból lemondani kényszerült koncertjeit. Az ok egy akut gégegyulladás, ami miatt orvosai az utolsó pillanatban pihenésre utasították.
Vágólapra másolva!

Akik Meat Loaf vasárnapi koncertjére készülődtek, azok valószínűleg csalódottan voltak kénytelenek tudomásul venni, hogy az énekes mégsem képes megtartani a már hónapok óta behirdetett manchesteri koncertjét.

Az ok Meat Loaf súlyos torokproblémája, ugyanis az énekes egy ideje akut gégegyulladástól szenved, ami miatt a múlt héten már egy koncertjét lefújták a szervezők. A pénteki Birminghambe tervezett fellépés lemondása után még bizakodhattak a rajongók, de vasárnap sem volt képes színpadra állni.

"A koncertezés, a közönségemmel való találkozás a legfontosabb számomra. Az évek során volt olyan mikor törött lábbal vagy szívproblémával mentem fel a színpadra, de megcsináltam. Borzasztó érzés volt lejönni a színpadról Newcastle-ban, de az idők során megtanultam, hogy kénytelen vagyok hallgatni az orvosaim tanácsára" - fűzte hozzá az eseményekhez Meat Loaf.

A turné lefújt állomásait pedig már jelenleg újabb időpontokra szervezik le. A most elmaradt manchesteri fellépés is - ha minden jól megy - november 27-én lesz megtartva.