Kritikus állapotban az agydaganattal operált brit énekes

Vágólapra másolva!
Sürgősségi műtétet hajtottak végre Russell Watson brit tenoron, miután újabb rosszindulatú agytumort fedeztek fel az egy évvel ezelőtt szintén agydaganattal műtött énekesen. Az operációt követően az énekest kritikus állapotban intenzív osztályon kezelik.
Vágólapra másolva!

A negyvenéves operaénekest szerdán szállították egy cheshire-beli kórházba, miután a vizsgálatok egy rendkívül gyorsan fejlődő tumort fedeztek fel a koponyájában.

Az operációra csütörtökön került sor, és ezt követően került a BBC szerint Watson kritikus állapotban az intenzív osztályra. Az énekest már egyszer operálták agydaganattal tavaly szeptemberben, ám abból hamar felépült.

"Ez egy új tumor, és sokkal agresszívabb, mint a korábbi volt" - mondta Richard Thompson, az énekes menedzsere. Russell Watson szerdán a stúdióban dolgozott új lemezén, amikor rosszul lett. "Mindannyian Russellre és a családjára tudunk csak gondolni" - tette hozzá Thompson.

Az egykori salfordi gyári munkás 1999-es felfedezése óta közel ötmillió albumot adott el világszerte, legújabb lemeze várhatóan novemberben kerül a boltokba.