A Spice Girls összeállt egy fehérnemű bolthálózattal

Vágólapra másolva!
A Spice Girls exkluzív szerződést írt alá nagy visszatérésük kapcsán az amerikai Victoria's Secret fehérnemű bolthálózattal, melynek értelmében az Egyesült Államokban csak ebben az áruházláncban lesz megvásárolható januárig a lányok best of lemeze, amin három bónusz remixdal is megtalálható lesz.
Vágólapra másolva!

A Spice Girls novemberi visszatérésére egy kizárólagos szerződést kötött a Victoria's Secret fehérnemű céggel, amelynek köszönhetően az Egyesült Államokban csak a cégcsoport fehérnemű boltjaiban lesz kapható a Spice Girls besztof válogatáslemeze 2008 januárjáig.

A cég már komolyan készül a lemezdömpingre, így a november 12-re datált megjelenés előtt már egy hónappal, azaz már október 17-tól elő lehet rendelni a kiadványra a cég webáruházában. De amerikai televíziós nagy comeback-jük is a Victoria's Secret által rendezett Fashion Show-n fog zajlani, amit a tervek szerint a CBS televíziós társaság rögzít november 15-én és decemberben kíván adására tűzni.

A lemezmegjelenést követően pedig útnak indul a lánycsapat világkörüli turnéja. December 2-án Vancouverben kezdik meg a koncertezést, aztán jön London, San Jose, Los Angeles, Las Vegas, New York, Köln, Madrid, London, Sanghaj, Peking, Hong Kong, Sydney, Fokváros és Buenos Aires. A tánckoreográfiákért Madonna vezető koreográfusa, Jamie King lesz a felelős, aki többek között a Confession Tour-on segítette Madonnát és csapatát. A turnéról és a lányok újra egymásra találásáról egy dokumentumfilm is készül Bob Smeaton rendezésében, ami még idén, év végén látható is lesz.

Ahogy Simon Fuller menedzserük nyilatkozta: "Mindent be fog mutatni, a sikerektől a mélypontokig, lesz nevetés és sírás is bőven. A Spice Girls előtti időszaktól kezdve, az együttes megalakulásán át, az első sikerekig, a világszintű ismertséget, majd a feloszlást és az azóta lejátszódott eseményeket is megvilágítja."